Benvolgudes famílies i adults, 

 

El curs escolar 2020-2021 es presenta ple d’incerteses a causa de la situació de pandèmia que estem vivint per la COVID-19. Des de l’Associació Asperger Catalunya ens hem adaptat a les circumstàncies canviants que hem tingut des del mes de març. Hem començat a oferir atenció psicològica via telemàtica, grups de teràpia i oci on line, tallers terapèutics de petit format, casal d’estiu amb distància social…. ens hem reinventat i adaptat a les circumstàncies, sempre seguint els protocols establerts per les autoritats competents, tot garantint la seguretat dels nostres treballadors, socis i famílies.  I no ho devem haver fet malament, ja que la roda de la nostra associació ha continuat girant i enguany us tornem a donar la benvinguda a un nou curs escolar!

 

Com sabeu, el passat 3 d’octubre es va celebrar l’Assemblea General Ordinària i es van renovar els càrrecs de la Junta Directiva. Som un grup de mares i pares de l’associació  que ens hem volgut implicar més de cara a garantir la continuïtat de la nostra associació i millorar diversos aspectes que, com no pot ser d’una altra manera, repercutiran en el benestar dels nostres fills. Aquesta és la motivació que, sense dubte, tots compartim. 

 

Ens plau presentar-nos i posar-nos a la vostra disposició per qualsevol consulta i/o suggeriment que tingueu:

 

Pilar Pérez Bautista (Presidenta) pilar.perez@asperger.cat

Maria Jesús Gracia Escriche (Tresorera i Sots-Presidenta) mariaj.gracia@asperger.cat

Consol López López  (Secretària) consol.lopez@asperger.cat

Maria Isabel Moreno Jodar (Vocal) isabel.moreno@asperger.cat

I amb la recent incorporació de:

Noemí Cuadras (Vocal) noemi.cuadras@asperger.cat

 

Així mateix continuem comptant amb l’inestimable col·laboració de la nostra Directora General, la Natàlia Radó Graupera, a que tots coneixeu. La podeu contactar al mail natalia.rado@asperger.cat

 

Per temes relacionats amb administració, us presentem a la Lorena Parets Sala-Vivé, la podeu contactar al correu administracio@asperger.cat

 

Per a qualsevol altre comunicació de caràcter general us podeu adreçar al següent compte de correu: associació@asperger.cat

Per altra banda us demanem que, si sou actius a les xarxes socials, podeu seguir-nos  i ajudar-nos a créixer comentant i compartint les publicacions. Ens trobareu a Facebook: Associació Síndrome d ’Asperger de Catalunya, a Twitter: @AspergerCat i a Instagram: @associacioasperger_cat. També podeu consultar el nostre web, que, com veureu, estem reformant per oferir més continguts divulgatius sobre la Síndrome d’Asperger i el Trastorns de l’Espectre Autista. 

Us recordem que, amb l’objectiu de millorar la transparència de l’Associació, els cobraments es realitzaran per gir bancari a final de cada mes per l’import de les sessions realitzades. 

També volem aprofitar aquest escrit per explicar-vos que, amb l’objectiu d’estabilitzar definitivament la nostra plantilla professional i aconseguir unes condicions laborals més dignes, hem hagut de reestructurar alguns horaris i assignacions de psicòleg. Demanem la vostra complicitat ja que, tot i que sabem de primera ma com son  de complicats els canvis pels nostres fills, de ben segur aquests moviments repercutiran en una millor qualitat del servei i tots en sortirem beneficiats. 

Tot desitjant-vos que us trobeu bé de salut,  us adrecem una forta abraçada i fins aviat!!

 

La Junta Directiva